За насИ така през годините вокална група "Бон-Бон" събра много приятели, музиканти, изпълнители, малки и големи зрители... превърна се в марка за качество, стил и талант.

Песните на "Бон-Бон" стават любими на няколко поколения, а някои от тях се изучават в училища и детски градини. Големия приятел на "Бон-Бон" е композиторът Борис Чакъров.

Повечето деца-бонбони :) продължават своето обучение в НМУ "Л.Пипков" в София. Музиката става тяхна професия.

Екипът на"Бон-Бон" създаде и едноименното детско музикално предаване Бон-Бон. Водещи на предаването са деца. То възпитава добър вкус и дава музикална култура, въздейства на малките зрители по забавен, модерен и игрови начин.

В биографията си "Бон-Бон" има богат творчески актив и принос в благотворителните инициативи на България: "Българската Коледа", "Великолепната шесторка", "Уницеф", "Надежда за Хаити".

И Светът научи за "Бон-Бон", когато беше открита страната БонБоландия! През 2007г. осем момичета от групата печелят Първата Евровизия за деца в България и на финала на JESC в Ротердам - Холандия се класират на престижното седмо място.
Екип от Лондон впечетлен от Бон-Бон засне филм “Sounds like teen spirit" / за това kак протича подготовката на децата от победата им в Бългрия до финала в Ротердам.